Technolub doo | Lub KAT
Patrijarha Dimitrija 12 G, Beograd
08:30 - 16:30 Call: +381 11 3561 444

O nama

Nalazite se na veb portalu preduzeća TECHNOLUB, ovlašćenog distributera TOTAL maziva na teritoriji Republike Srbije. Osnovna i jedina delatnost preduzeća Technolub je trgovina motornim uljima i mazivima.

Technolub potrošačima Total maziva obezbedjuje veliki i stalan lager, maksimalan asortiman, redovnu isporuku maziva ka kupcu bez obzira na traženu količinu, kao i stručnu pomoć. Poslovni uspeh našeg preduzeća temelji se na visokokvalitetnim proizvodima, stručno osposobljenom kadru, proizvodima sertifikovanim od strane vodećih proizvođjača motornih vozila i opreme, kao i velikom broju zadovoljnih kupaca. Kontinuirano razvijamo saradnju sa industrijskim i transportnim preduzećima, kao i sa serviserima i trgovcima, koji su u nama prepoznali pouzdanog partnera.

Cilj nam je da budemo uvažavan i poštovan poslovni partner, prepoznatljiv po visokoj poslovnosti i razvijenim odnosima sa korisnicima Total maziva.

Total Srbija

Total je u svetu četvrta po redu najveća kompanija za javnu trgovinu integrisana za ulje i gasa, sa poslovanjem u više od 130 zemalja u rasponu svih stanovišta industrije petroleja, uključujući oblasti istraživanja nafte i gasa, razvoj i proizvodnja, tečni prirodni gas i prerade, marketing, prodaja i otprema sirove nafte i naftnih proizvoda.

Total je takođe proizvođač svetske klase u hemikalijama (osnovne hemikalije: hemijski proizvodi proizvedeni iz nafte i veštačka đubriva, i specijalnost: obrada kaučuka, smole, veziva i galvanizovanje) i ima poslove u rudnicima uglja i grani proizvodnje energije. U dodatku Total pomaže u obezbeđivanju budućnosti energije posredstvom svoje posvećenosti u razvijanju obnovljive energije, kao što je vetar, solarna energija i energija dobijena osvetljavanjem električnih ćelija i alternativnih goriva.

Total ulja

Total pruža najsavremenija motorna ulja, maziva i tečnosti za motore i mašine. Visok kvalitet, inovativni proizvodi dizajnirani i razvijeni sa vodećim svetskim timovima i proizvođačima da bi dobili najbolje performanse i zaštitu.


Lub advisor
Veoma koristan program koji vas savetuje koji lubrikant odgovara vašem vozilu!

Web verzija | Za mobilne